Veiksmo savaitė BE PATYČIŲ 2018

Kauno ugdymo įstaigos jau ne pirmus metus dalyvauja respublikinėje Veiksmo savaitėje BE PATYČIŲ. Šiais metais mūsų gimnazija, kaip ir dauguma miesto ugdymo įstaigų, organizavo veiklas, skatinančias draugiškus ir pagarbius tarpusavio santykius.

Gimnazijos mokinių tėvai kovo 19 d. elektroniniame dienyne sulaukė laiško „Laiku pastebėti ir teisingai reaguoti“, kurį parengė Kauno miesto ugdymo įstaigų socialinių pedagogų metodinis būrelis.

Klasių auklėtojai, pagalbos mokiniui specialistai vedė užsiėmimus, kuriuose aptarė mitus apie patyčias, diskutavo, koks kiekvieno mūsų indėlis stabdant patyčias klasėje, gimnazijoje, viešoje vietoje, elektroninėje erdvėje.

I-IV klasių gimnazijos mokiniai IT pamokų metu pildė anketą „Saugi mokymosi aplinka“.

I-ųjų klasių mokiniai dalyvavo Kauno miesto socialinių pedagogų inicijuotoje akcijoje „Dalinkimės draugyste“. Jos metu mokiniai susitiko su Kauno lopšelio – darželio „Židinėlis“ ir Kauno specialiosios mokyklos auklėtiniais. Kartu kalbėjomės apie tai, kas yra tikra draugystė, aptarėme, kodėl verta ją išsaugoti, diskutavome apie pagarbius tarpusavio santykius. Buvo smagu ir prasminga kurti Draugystės paukščius, žaisti socialinius žaidimus.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS